Eigen atelier

Al  twee generaties kan u bij ons terecht voor kwaliteit en traditie. In het atelier achteraan de winkel bieden wij u een efficiënte en uitstekende service.

JUWELEN worden er met creativiteit en vakkennis voor u ontworpen  en uitgevoerd, desgewenst gezet met edelstenen. Ook voor het aanrijgen van uw parelsnoer en graveerwerk kunt u bij ons terecht.

Herbron Uw waardevolle juwelen, door het transformeren van OUD GOUD en het hergebruiken van uw edelstenen. Inderdaad, uit een juweel met grote sentimentele waarde, maar helaas helemaal uit de mode, wordt een eigentijdse creatie herboren en dit voor een meer dan redelijke prijs. Wenst u een bestaand model, hebt u een juweel in gedachten (o.a. trouwringen), of een foto, we bespreken en ontwerpen samen uw ideeën. Het kost u alleen het werk en eventueel de nieuwe stenen, dit vanaf € 90.00.

Naast het verkopen van uurwerken en klokken is de dienst na verkoop een belangrijke factor en dus een eigen atelier van groot belang. Als gediplomeerd uurwerkmaker - juwelier kan ik een vlotte service garanderen tegen scherpe prijzen.

De schittering van een briljant en het tikken van een mechanisch uurwerk zijn sensaties die op een scherm onmogelijk kunnen worden weergegeven.

Kom gerust een kijkje nemen in de winkel en mijn werkplaats!